Fő jellemzők:
- Támogatja mind a hőmérséklet távadókat, mind pedig a kombinált - hőmérséklet és páratartalom érzékelőkkel működő - távadókat.
- Új web alapú konfigurálás, új webes megjelenítés, új HTML5 grafikonok, gyorsabb web szerver, új history export CSV fájlba, stb.
- History memória: 1000 mért érték/csatorna.
- Jobb SMTP alrendszer, SMTP hitelesítést támogatja, SMTP port konfigurálható és ismétlődő e-mail küldést támogatja. CSV melléklet a history értékekkel e-mail-ben elküldhető.
- Új Modbus TCP regiszter került be. Két egyidejű Modbus kapcsolatot támogat.
- Felhasználói account-ok: egy az eszköz konfigurációra és egy a mért értékek megtekintésére.
- Bemutató módozat egy különleges funkcióval a forgalmazók számára. Bemutató módozat nem teszi lehetővé a konfiguráció mentését a weboldalon.
ÁLTALÁNOS:
Verziószám: |
4-5-5-03 / 1.10 |
Kiadás dátuma: |
2012.10.30. |
Támogatott eszközök: |
P8510, P8511, P8541, P8610, P8631 |
FONTOS INFORMÁCIÓ:
Készítsen biztonsági mentést a frissítés előtt az eszköz korábbi beállításáról. A 4-5-1-x verziószámú változat frissítése során az eszköz visszaáll a gyári beállításokra. A FRISSÍTÉST KÖVETŐEN MINDEN BEÁLLÍTÁSI PARAMÉTER ELVÉSZ. A hálózati paraméterek változás nélkül megmaradnak /IP cím, alhálózati mask, gateway IP/.
Nem javasoljuk az eszköz frissítését, ha annak IP címét DHCP szerver osztotta ki. Frissítés előtt állítsa át az eszközt statikus IP címre. Ne kapcsolja ki a készülék tápellátását a frissítés alatt! Táphiba a frissítés során tartósan károsíthatja az eszközt. Ne telepítse ezt a programot olyan eszközre, amelyet nem támogat! Nem támogatott eszköre történő telepítés károsítja azt.
FRISSÍTÉS MENETE:
1. Töltse le a programot a weboldalról.
2. Futtassa a letöltött exe fájlt.
3. Nyilatokozzon a licensz szerződés elfogadásáról.
4. Írja be a P8xxx eszköz IP címét és kövesse a program utasításait. A frissítés kb. 2 percet vesz igénybe.
5. Ellenőrízze az eszköz beállításait a weboldalon. A 4-5-1-x verziószámról történő frissítése után keressük meg a csatlakoztatott eszközt.
|